SK AEON Mall Shah Alam, Butik SK ke-40

Ramai di antara kita sangat terperinci dalam bab pemilihan pakaian. Apatah lagi membeli pakaian bernilai tinggi untuk penggunaan kerap, mesti kita ingin pastikan keselesaan produk melalui sentuhan dan amatan secara langsung. 

Sebab itulah sekalipun kita berada dalam zaman digital yang mana aktiviti beli belah lebih mudah dilakukan secara atas talian, butik fizikal SK terus bertambah bagai cendawan tumbuh selepas hujan. 

Sambutan dari Family SK yang tidak pernah mengecewakan setiap kali SK tampil dengan cawangan baru menjadi pemangkin semangat bagi SK untuk terus berkembang, sebagaimana yang dapat disaksikan baru-baru ini.

Bagi yang tidak tahu, SK telah memperluaskan lagi pengaruh di Shah Alam dengan pembukaan cawangan ketiga di Bandaraya Anggerik itu. 

Seperti biasa, SK memilih AEON Mall sebagai lokasi pembukaan butik di Malaysia. Majlis Perasmian Butik Siti Khadijah yang ke-40 ini telah berlangsung pada 17 Jun 2022, dengan perasmian oleh Puan Munirah Azmi, Pengarah Bahagian Operasi, Pemasaran dan Sewaan AEON Co. 

Apa yang menarik, terdahulu AEON Mall Shah Alam telah menjalankan kerjasama dengan SK untuk menjadikan surau awam di pusat beli belah itu sebagai surau angkat SK. Jadi wajarlah SK memutuskan untuk terus bertapak di AEON Mall Shah Alam. Posisi AEON Mall sebagai pusat tumpuan pelanggan yang majoritinya adalah orang Islam juga menjadikannya tarikan utama untuk SK kekal mengembangkan empayar perniagaan di sini. 

Bagi mengalu-alukan Family SK ke rumah baru, majlis pembukaan butik SK AEON Shah Alam yang telah berlangsung menawarkan pelbagai promosi dan diskaun menarik selama 3 hari, bermula dari 17 hingga 19 Jun 2022. 

Antara promosi yang dapat dinikmati pengunjung sepanjang 3 hari tersebut termasuklah: 

1. Potongan harga sebanyak 15% bagi produk Hegira

2. Setiap pembelian Pakej Kombo akan mendapat 1 unit Prayer Mist dan 1 unit Gift Box

3. Hadiah percuma untuk 100 pelanggan terawal setiap hari

4. Baucar tambahan sebanyak RM20 untuk pembelian RM250 ke atas.

5. Peluang memenangi cabutan bertuah Bestari Box dengan setiap pembelian bernilai RM250

Seiring dengan usaha untuk mengukuhkan lagi kedudukan SK sebagai peneraju rekaan telekung berinovasi nombor satu di Malaysia, dapatlah Team SK menjangkau pelanggan yang belum berkesempatan menjejakkan kaki ke butik SK dengan cawangan ketiga di Shah Alam ini agar Family SK boleh menikmati sendiri kualiti kelengkapan solat dan pengalaman beli belah yang premium.